Funeris

Veelgestelde vragen

 • welke taak heeft de chauffeur

  De chauffeur levert de kist op de gewenste plek en haalt met u de verpakking van de kist die hij zal meenemen. Zijn taak is niet om u te helpen met de overledene in de kist te leggen.

 • Controle van levering

  Direct bij binnenkomst controleert u de levering. Wanneer alles naar wens is en u de chauffeur opdracht geeft te vertrekken, al is dit mondeling, stemt u toe dat de kist naar wens is en is een retourzending niet meer mogelijk.
  Mochten er onverhoopt de levering niet naar wens zijn, neem dan direct contact op om de klacht op te lossen. Wij staan dag en nacht voor u klaar.

 • Online bestelling wanneer levering

  Als u de bestelling van zondag tot en met donderdag voor 12 uur heeft afgerond, wordt de kist, wanneer u dit wenst, de dag erop bij u geleverd. Afwijkende tijdstippen? Neem dan telefonisch contact op en wij dragen zorg om dit op te lossen.

 • Afwijkende maten

  Controleer de Breedte - en lengte maten van de overledene of dit past in de opgegeven maten van kisten, Gezien de scherpere prijs is afwijkende maten van de kisten niet mogelijk.

 • Speciale kisten van natuurlijke materialen

  Natuurlijk zijn speciale wensen mogelijk, hiervoor heeft u een persoonlijk gesprek met Rinke de Vos die voor u de kist op maat van natuurlijke materialen kan maken.
  Houdt rekening om dit op tijd te bespreken in verband met maatwerk.
  Kosten zijn voor een kist op maat €998.-

 • Aanbieding

  Dit zijn uitlopende modellen en beperkt leverbaar. Gezien de constant veranderende markt draagt Funeris zorg voor een kistencollectie die past bij uw wensen.

 • Retourzending

  Wij verpakken met alle zorg al onze producten, maar het kan altijd voorkomen dat de levering niet correct is. Daarom adviseren wij u dat direct na ontvangst te controleren in bijzijn van de chauffeur. Wanneer u akkoord geeft, ook een mondelingen goedkeuring, is de levering voor u. Retourzending is achteraf niet mogelijk, gezien de delicate kwestie van dit product.

 • Transsportkosten

  Alle kisten zijn inclusief €55.00 transsportkosten door geheel Nederland, exclusief de waddenweilanden en Zeeuws Vlaanderen. Bij de waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen komt er een toeslag bij van € 27,50